• slide00.jpg
 • slide01.jpg
 • slide02.jpg
 • slide03.jpg
 • slide04.jpg
 • slide05.jpg
 • slide06.jpg
 • slide07.jpg
 • slide08.jpg
 • slide09.jpg
 • slide10.jpg
 • slide11.jpg
 • slide12.jpg
 • slide13.jpg

 


2019. június 1-én kerül megrendezésre az Ez az a nap! következő nagyszabású rendezvénye a Papp László Budapest Sportarénában, ahol 2013 után ismét szolgál az 1000 fős kórus.


Nagy szeretettel hívjuk az Ön kórusát is, hogy legyen tagja ennek a kórusnak!

Továbbá várjuk mindazoknak a kedves barátoknak, ismerősöknek jelentkezését is, akik szívesen énekelnének velünk, ebben a különleges élményt nyújtó szolgálatban.A kórusba való jelentkezést, az alábbi linken teheti meg:

https://ezazanap.us15.list-manage.com/Ízelítő a 2013-as 1000 fős kórus előadásából:

https://www.youtube.com/watch?v=KC1I8auAyo0


Facebook oldal a kórusról:

https://www.facebook.com/ezazanap.hu/

 

 

MEÖT 2019. évi Programok - Előlap letöltése: pdf

MEÖT 2019. évi Programok letöltése: pdf

 

 

 

Ezek a mai fiatalok! - KÖSZI Napvető élménytábor

7–12. osztályosok számára, Piliscsaba, 2019. augusztus 4-10.

 

 

Bezzeg az én időmben… mi még előre engedtük az idősebbet, nem mászkáltunk késő éjjel, szépen beszéltünk a tanárokkal…” Te is biztosan unod már a hasonló, “ezek a mai fiatalok” jellegű kijelentéseket – de vajon mindez tényleg így volt? Hogyan éltek a szüleink, nagyszüleink, dédszüleink az ő kamaszkorukban? Ők milyen nehézségekbe ütköztek és hogy szórakoztak? Okostelefon, internet, fülhallgató, gyorsétterem nélkül milyen volt az élet? És vajon a jövőben a mi gyerekeink hogyan fognak élni? Gyere, és a lehető legkalandosabban csöppenjünk bele együtt a múlt és jövő század kamaszainak életébe, miközben megismerjük a különböző generációk jellegzetességeit – sőt, talán még azt is megtanuljuk, hogyan tudjuk őket jobban kezelni!

Mottó 2019-ban: Ezek a mai fiatalok!

Biztosan Te is vágytál már egy helyre, ahol együtt ébredsz és fekszel a legjobb barátaiddal, ahol minden este izgatottan várod a másnap izgalmas programját, ahol könnyesre neveted magad, gitárszó ébreszt, egy egész tábornyi fiatallal táncolsz együtt és megmutathatod (vagy megtaláljuk), te miben vagy igazán jó! Egy kalandos nyári héten várunk kreatív játékokkal, csapatos vetélkedőkkel, éjszakai túrával, nagy beszélgetésekkel és lelki feltöltődéssel. Sportolj, strandolj, énekelj, játssz, barátkozz, ess szerelembe és tölts egy fergeteges hetet velünk szuper társaságban!

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net
Információ: Szalai Nóra, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 30 791 8664, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tizenéves fiatalok nincsenek könnyű helyzetben, hiszen kitörő energiával és kritikai érzékkel telve ma is főként kalandokra vágynak, ledönteni a korlátokat, megmutatni önmagukat – miközben mai világunk sok csalóka illúziót, veszélyes csapdát és fájdalmas élményt tartogat számukra.

A Napvető élménytábor célja egy felszabadult, kalandokkal teli nyaralás megvalósítása a kamaszok érdeklődésére, észjárására és lelki nehézségeire szabva, ahol megtapasztalják erősségeiket, miközben egy biztonságos, szerető közösség részévé válnak. Izgalmas külső programokkal, kreatív gyakorlatokkal, személyiségfejlesztő játékokkal és élvezetes sportprogramokkal készülünk számukra, mely nagyszerű barátszerzési lehetőséget tartogat egy gyönyörű természeti környezetben.

Korosztály: 7-12. osztályosok (2018/2019-as tanévben)
Helyszín és időpont: Piliscsaba, 2019. augusztus 04-10.

 

 

 

Lovagregény – 23. KÖSZI Napvető kalandtábor

3-8. osztályosok számára, Piliscsaba, 2019. augusztus 11-17.

 

 

Volna kedved ellátogatni a középkor izgalmas, ám kihívásokkal teli világába? Belesni a lovagi tornákra, a katedrálisok sötét zugaiba és a szűk sikátorok útvesztőjébe? Megismerni a lovagi erényeket, kipróbálni a királyi udvarok életét, betekinteni a sötét intrikák és az engedelmes önfeláldozás világába? Vajon mennyire volt csillogó a királyok és királynék élete valójában?
Ha mindez a Te kíváncsiságodat is felkeltette, és 3-8.osztályos vagy, a KÖSZI Napvető kalandtáborban a helyed! Légy résen, hátha téged is lovaggá ütünk, vagy elnyered kiválasztott lovagod figyelmét!

Mottó 2019-ban: Lovagregény

Szakadj ki egy nyári hétre a szürke hétköznapokból, és élj át velünk felejthetetlen kalandokat! Vegyél részt egy egész héten át tartó kincskeresésben, amikor társaiddal eszeteket, ügyességeteket próbára téve csapatokban méritek össze tudásotokat! Itt sok-sok igaz barátra lelhetsz, rengeteg izgalmas játékban és vetélkedőben lehet részed, mint a Vízi olimpia, az Éjszakai túra, az Álomfogó vagy a Délibábtánc. Nem hiányozhat persze az úszás, a foci, az erdőjárás és a táncolás sem – mindez pedig igazán csak Tőled lesz jó!

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net
Információ: Szalai Nóra, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 30 791 8664, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A KÖSZI Napvető kalandtábor egy olyan közösségépítő tábor, amely a gyerekek tartalmas időtöltését, személyiségének fejlődését tűzi ki célul egy nyári héten át. A szervezők fontos célja a gyerekek társas készségeinek fejlesztése, annak elősegítése, hogy mindenki barátokra találjon és magabiztosan kommunikáljon társaival. Izgalmas, szórakoztató programokon keresztül tanulnak egymástól a résztvevők, miközben ismeretterjesztő, csapatépítő játékokon, tartalmas beszélgetésekben vesznek részt. Mindezt egy felkészült, gyakorlott szervezőcsapattal, szeretetteljes, családias közösségben élhetik át táborozóink a festői Piliscsabán.

Korosztály: 3-8. osztályosok (2018/2019-as tanévben)
Helyszín és időpont: Piliscsaba, 2019. augusztus 11-17.

 

 

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 

a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány programjában való részvételre

 

 

 

Pályázati felhívás letöltése: docx

 

Joomla templates by a4joomla